Applicatieontwikkeling

Als organisatie heb je vaak specifieke wensen. En voor speciale wensen zijn niet altijd standaard oplossingen of applicaties beschikbaar. Met maatwerk oplossingen zorg je dat software beter aansluit bij je bedrijfsprocessen of klantwensen. Wij helpen je graag met een oplossing op maat.

Een bedrijfsapplicatie moet naadloos aansluiten bij de wensen van gebruikers. Gebruiksvriendelijk, schaalbaar en betrouwbaar zijn sleutelwoorden. Growteq is expert in maatwerk softwareontwikkeling. Door te focussen op kwaliteit en klantwaarde, ontwerpen en ontwikkelen we de juiste applicaties. Van het eerste idee, het design en de ontwikkeling tot het testen, in productie nemen en beheer: we werken samen naar de perfecte applicatie voor jouw organisatie.

State of the art technologie
We hebben maatwerk projecten uitgevoerd voor organisaties met specifieke vraagstukken, zoals Broekhuis Groep, Leaseplan, en Eteck Energie. Maatwerk projecten met een enorme hoeveelheid uitdagingen op het gebied van gebruikers-interactie, schaalbaarheid, responstijd, security en integratie. Wij weten als geen ander hoe je dit soort grote maatwerk projecten organiseert. Zo werken we tijdens de ontwikkeling altijd in een professionele OTAP-ontwikkelstraat. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat we een kwalitatief product leveren.

Integratie

Wil je je huidige systemen integreren met een e-commerce platform of externe (open data) bronnen? Dan kunnen wij je helpen met een integratie op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met integraties tussen online kanalen en ERP/CRM systemen zoals Microsoft Dynamics AX/NAV/CRM, Exact, AFAS, Unit4, SAP, Salesforce of andere bedrijfssystemen.

Lees meer
Je merkt aan de manier waarop Growteq met je omgaat dat ze begrijpen waar het cijfermatig om draait. Daarin zijn ze heel pro-actief bezig. Growteq zet zichzelf niet neer als bedrijf met harde verkopers, maar als inhoudelijke partner met wie je verder wilt werken.

Cees Verloop - Eteck Energie

Wilt u meer weten over applicatieontwikkeling?

Onze ambitie is om onze klanten te laten groeien. En dat maken we waar, gezien het rendement dat onze maatwerk applicaties opleveren. Eens verder brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Maak kennis met onze specialist Arnoud van der Heiden

Neem contact op

Deze klanten kozen al voor een maatwerk applicatie van Growteq: