Datamanagement

Het belang van data voor de bedrijfsvoering neemt toe en daarmee ook de behoefte op een effectieve en efficiënte wijze gebruik van te maken van data. Hoe beter je in staat bent om data op een goede manier te gebruiken, des te groter zijn de voordelen die je ermee kunt behalen.

Datamanagement gaat over het onderhouden, actualiseren, beheren en beveiligen van data. Iedere zakelijke beslissing vereist kwalitatief hoogwaardige data. Het is daarom van belang hierin te investeren. Wij ondersteunen organisaties het inrichten van hun data management. Ons ervaren team is sterk in complexe data vraagstukken en beweegt zich op het snijvlak van business en IT.

Ons doel is daarbij is dat de aanwezige data compleet, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de uitvoering van bedrijfsprocessen en het nemen van de juiste managementbeslissingen.

Voordelen datamanagement

  • Inzicht in herkomst en eigendom data
  • Efficiënte processen voor het beheer van data
  • Het verbeteren van de kwaliteit van data
  • Inzet van datawarehouses voor analyse en rapportage
Wij hebben als organisatie enorme stappen voorwaarts gezet door de dashboards, analyses en rapportages. We kunnen data uit verschillende bronsystemen, tot in het kleinste detail, analyseren. Het managementteam kan dagelijks de business bijsturen op basis van live-data.

Newport Tank Containers - Pim van den Doel

Wilt u meer weten over datamanagement?

Growteq implementeert datamanagement oplossingen die er voor zorgen dat organisaties voldoen aan wet- en regelgeving, dat de kosten voor data beter beheerst worden en dat het gebruik van data daadwerkelijk waarde creëert.

Maak kennis met onze specialiast Arnoud van der Heiden

Neem contact op

Deze klanten maken al gebruik van een datawarehouse oplossing: