Low-code apps

Hogere productiviteit in een snel veranderende omgeving

Salesforce wordt door analisten als Forrester en Gartner geroemd om haar innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Per dag worden meer dan 4 miljard transacties verwerkt (50% via API’s). Het platform wordt door ruim 2,6 miljoen ontwikkelaars gebruikt voor zo’n 5,5 miljoen apps. Een keuze voor Salesforce is een keuze voor een robuust en veilig low-code development platform gecombineerd met de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud.

Salesforce biedt een scala aan voorgebouwde componenten en bouwstenen, zoals code libraries, app-componenten en interfacedesigns. Hiermee vergroot je als bedrijf de consistentie en betrouwbaarheid van de applicatie. Via een declaratief framework gebeurt het grootste deel van de ontwikkeling op gebruikers niveau, door middel van klikken, niet met complexe code. Het Salesforce platform is:

  • 100% cloud – vereist geen hardware of software
  • Mobiel – werkt met apps op elk platform en vanaf ieder apparaat
  • Sociaal – voegt samenwerkingsfuncties toe tussen gebruikers van een app

Bekijk hieronder welke oplossingen in low-code wij al realiseerden voor onze klanten.

Inspection Tracker

Inspection Tracker is dé digitale en mobiele oplossing voor inspectiewerkzaamheden van waardevolle assets, zoals installaties, apparatuur en gebouwen.

Lees meer >>

Target InSight

Met Target InSight ben je in staat om targets voor je afdelingen en verkopers vast te leggen, en vervolgens per periode te volgen of deze targets wel of niet gehaald gaan worden.

Lees meer >>

BPM Engine

De BPM Engine is een enterprise applicatie waarmee processen en events kunnen worden gestructureerd en geprofessionaliseerd in Salesforce.

Lees meer >>
With the Inspection Tracker application, we now have a uniform inspection and registration process across multiple locations. It allows us to reduce steps and enables field workers to spend more time on what matters.

Stef Lauwers, Operations Manager Service Onshore at Siemens Gamesa Renewable Energy

Deze klanten maken gebruik van een van onze low-code apps